Δόσεις για όλους σε στρώματα ύπνου, κρεβάτια, μαξιλάρια, κρεβάτια τοίχου

Δόσεις για όλους Μήνα -Μήνα χωρίς κάρτα

Το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους Μήνα – Μήνα” χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας είναι ένα πρόγραμμα πληρωμής, με στόχο να κάνει πιο εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία αγορών για τους καταναλωτές. Τώρα μπορείς να αγοράσεις με έως 60 δόσεις, ό,τι κι αν θέλεις μέσω του ηλεκτρονικόυ καταστήματος της Ypnos.gr, ακόμα κι αν δεν έχεις άμεσα τα απαραίτητα χρήματα και χωρίς να χρειάζεται να έχεις πιστωτική κάρτα!.

Μέσω της νέας συνεργασίας με την τράπεζα ΤΒΙ Bank, η Ypnos παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεσα τα προϊόντα που επιθυμούν χωρίς τη χρήση κάρτας και να επιλέξουν όποιο πλάνο δόσεων επιθυμούν μέσα από την πλατφόρμα της tbi Bank.

Το Πρόγραμμα “Δόσεις για όλους Μήνα – Μήνα” είναι ένα καταναλωτικό δάνειο από 20€ έως 10.000€ μέσω της τράπεζας tbi και είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και συμφέρων τρόπος να αποκτήσεις άμεσα ό,τι χρειάζεσαι. Ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει ένα πλάνο δώσεων από 3 έως 60 δόσεις αξίας από 20€ έως και 10000€ για τις αγορές του στο φυσικό ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ypnos.gr.

Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή και μέσα από την πλατφόρμα της τράπεζας tbi Bank, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή με οποιοδήποτε λογαριασμό τραπέζης διαθέτετε ή να εγγραφτείτε εύκολα με μια απλή διαδικασία και εύκολα στη βάση της tbi bank.

Ανάλογα με την αξία των προϊόντων που επιθυμείς να αποκτήσεις, μπορείς να επωφεληθείς άμεσα με χρηματοδότηση από την Τράπεζα tbi. Αν δεν είστε ήδη πελάτης της τράπεζας tbi, μέσα σε λίγα λεπτά κάνεις αίτηση online και μπορείς να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς.

Το Πρόγραμμα “Δόσεις για όλους Μήνα-Μήνα” χωρίς πιστωτική κάρτα είναι χρηματοδότηση που χορηγείται σε συνεργασία με την Τράπεζα tbi, ανάλογα με την αξία των αγορών σου.

Η Τράπεζα tbi εγκρίνει τη χρηματοδότηση μετά από αξιολόγηση της αίτησης, με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια.

Η χρηματοδότηση με την tbi bank είναι διαθέσιμη για αγορές από 20€ έως 10.000€, αρκεί το κάθε προϊόν που βρίσκεται στο καλάθι σου να είναι από 20€ και άνω.

Το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” με την tbi bank έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα με το συνολικό κόστος της παραγγελίας σου μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Ypnos.

  • Για αγορές από 20€ έως 300€ το επιτόκιο χορηγήσεων είναι μηδενικό, 0%, και παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης.Η εξόφληση της χρηματοδότησης γίνεται σε 4 δόσεις. Κατά την ολοκλήρωση της αίτησης της χρηματοδότησης, εισπράττεται άμεσα το ποσό της πρώτης δόσης.
  • Για αγορές από 300,01€ έως 10.000€ το επιτόκιο χορηγήσεων μπορεί να πάρει τις τιμές 11,6% έως 20,6% (συμπεριλαμβανομένης της εισφοράς του Ν. 128/75, σήμερα 0,60%) και παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Το τελικό επιτόκιο διαμορφώνεται κατά την καταχώρηση της αίτησης στο περιβάλλον της tbi bank.Η εξόφληση της χρηματοδότησης μπορεί να γίνει από 3 έως 60 μηνιαίες δόσεις. Tο Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.) για συγκεκριμένο δάνειο, καθορίζεται ανάλογα με το είδος, τη συγκεκριμένη προθεσμία και το ποσό του δανείου. Το ακριβές ύψος του Σ.Ε.Π.Π.Ε για το δικό σας δάνειο θα αναφέρεται στη δανειακή σύμβαση με την tbi bank. Για παράδειγμα το Σ.Ε.Π.Π.Ε είναι 24.66% για ποσό δανείου 1.000€ και καταβολή 12 μηνιαίων δόσεων, με σταθερό επιτόκιο 16.6%. Το κόστος αυτό διαιρείται και αφομοιώνεται στις μηνιαίες δόσεις.Η τράπεζα θα σε ειδοποιήσει περίπου 1 μήνα μετά την εντολή εκταμίευσης, ώστε να προχωρήσεις στην πληρωμή της πρώτης δόσης της χρηματοδότησης.

tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, των εμπόρων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχει χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου “phygital” καναλιών.

Με την ήδη πετυχημένη πορεία της στις αγορές της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Γερμανίας και Λιθουανίας, εισήχθη στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο του 2022, εποπτευόμενη από την Τράπεζα Ελλάδος.

Το 2022, η tbi bank , μέσω των ψηφιακών καναλιών, των 300 φυσικών καταστημάτων και ενός μεγάλου δικτύου 20.000 συνεργαζόμενων εμπορικών επιχειρήσεων, αρίθμησε 2 εκατομμύρια πελάτες και εξέδωσε σχεδόν 550.000 δάνεια. Στην ελληνική αγορά, μέσα σε μόλις ένα έτος λειτουργίας, εξυπηρετεί ήδη 100.000 καταναλωτές και συνεργάζεται με πάνω από 3.000 επιχειρήσεις- είτε αυτες δραστηριοποιούνται με φυσικά καταστήματα είτε online- έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων τους και προσφέροντας τους τη δυνατότητα να επεκταθούν σε αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αξιοποιώντας την υφιστάμενη τεχνογνωσία και εμπειρία της tbi.

Το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της tbi bank και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Για το πλάνο δόσεων στο φυσικό κατάστημα θα χρειαστείτε την ταυτότητά σας και το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα.

Για το πλάνο δόσεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα χρειαστείτε μόνο το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα.

Η αποπληρωμή στις δόσεις γίνεται είτε online με τη χρεωστική σου κάρτα στην ιστοσελίδα της tbi Bank είτε με μεταφορά χρημάτω σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πως επωφελείστε με το πλάνο δόσεων

Ποσό αγοράς 20€ έως 300€

Δόσεις: 0 έως 4 δόσεις

Επιτόκιο: 0%

Ποσό αγοράς 301€ έως 10000€

Δόσεις: 3 έως 60 δόσεις

Επιτόκιο: 11,6% έως 20,6%